5 Aralık 2010

Çayırağası

Bisikletlerin şehirlerarası otobüslere alınması konusunda hepimizin yaşadığı bir yığın olay var. O nedenle bizler için çok önemlidir bu konu.

Hani şu şirket aldı, bu şirket ters davrandı gibisinden durumlar vardır ya. Yok Kamil Koç bisiklet dostudur da diğerleri değildir!

Son Suriye gezimizde Kilis’e, Çayırağası şirketiyle seyahat ettik. Şaşarsınız ama, bisikleletler öyle bir özenle otobüse yerleştirildi ki. Ne bir itiraz, ne de aykırı bir laf. Hem gidişte hem dönüşte, son derece mükemmel bir hizmet aldık. Bu konuda Çayırağası’na, buradan teşekkürü bir borç bilirim.

Altta gördüğünüz fotolar bunun kanıtıdır. Gerek yerleştirmede, gerekse teslimde gösterilen ilgi bizleri çok mutlu etti. Umarım diğer şirketler bunu örnek alır ve biz bisikletçileri kazanırlar.
 


From: ÇAYIRAĞASI VİP

Date: 09 Aralık 2010 Perşembe 12:50:52 GMT+02:00

To: "'Mustafa Dorsay'"

Subject: RE: cayiragasi



Yapmış olduğunuz çalışmaları takdirle karşılıyor başarılarınızın devamını diyoruz.başka bir seyahatinizde görüşmek üzere,iyi günler.


From: Mustafa Dorsay
Date: 29 Kasım 2010 Pazartesi 15:57:46 GMT+02:00
To: ÇAYIRAĞASI VİP
Subject: Re: bisikletle

Maalesef göremedik, lütfen tekrar yollarmısınız.


On 29.Kas.2010, at 15:47, ÇAYIRAĞASI VİP wrote:
Bizden size yanıt geldi.siz fark edemediniz herhalde iki adet mail attım.

From: Mustafa Dorsay
Date: 29 Kasım 2010 Pazartesi 10:16:44 GMT+02:00
To: cayiragasi@cayiragasivip.com.tr , cayiragasi@cayiragasi.com.tr , info@cayiragasi.com.tr

Subject: bisikletle

Sayın İlgili,

sizden herhangi bir yanıt gelmeyince biz de kendimiz İstanbul Esenler garajındaki büronuzla iletişime geçerek sorunumuza çözüm aradık.

Eksik olmasın, kargo bölümünden Hikmet Bey'in gösterdiği ilgiye buradan tekrar teşekkür etmek isterim. Gerek Kilis'e gidişte, gerekse Kilis'ten dönüşte şirket elemanlarınızın tutumu övgüye değerdi. Bisikletlerimiz özenle otobüse yerleştirildi ve çantalarıımız da ayri bir yere konuldu. Gerek yol boyunca hostesin ikramları, gerekse kaptanlarınızın dikkatli ve temkinli sürüşleri bizleri çok etkilediğini belirtmek isterim.

Bu konuyu bisikletcilerin haberleşme sitelerinde de duyuracağım ki, seyahatlarında Çayırağası Otobüs İşletmesini tercih etsinler. Sizlerden de ricam bu ilgi ve desteğinizi biz bisikletcilerden eksik etmemeniz ve diğer şirketlere örnek olmanız. Hatta bisiklet dostluğunuzu bir basın duyurusuyla açıklar ve otobüslerinize bu anlamda birer çıkartma yapıştırırsanız çok daha etkili bir tanıtım yapmış olursunuz.

İşlerinizde başarılar dilerim.

Esen kalın,
Mustafa Dorsay

Not: Seyahatımız 5 Kasım'da Kilis'e, 27 Kasım'da İstanbul'a olmuştu, ekspres servisiyle.


Begin forwarded message:
From: Mustafa Dorsay < mdorsay@gmail.com >
Date: 26 Ekim 2010 Salı 11:31:32 GMT+03:00
To: cayiragasi@cayiragasivip.com.tr , cayiragasi@cayiragasi.com.tr , info@cayiragasi.com.tr

Subject: Fwd: bisikletle

Sizden bir haber çıkmadı, elinize mi geçmedi? Konuyla ilgili bilgi rica ediyoruz.


Begin forwarded message:
From: Mustafa Dorsay < mdorsay@gmail.com >
Date: 22 Ekim 2010 Cuma 11:28:26 GMT+03:00
To: cayiragasi@cayiragasivip.com.tr , cayiragasi@cayiragasi.com.tr , info@cayiragasi.com.tr

Subject: bisikletle

Sayın İlgili,

"Bisikletle Türkiye Ötesi" projesi kapsamında kasım ayı başlarında Suriye, Lübnan ve Ürdün gezilecek, konaklama, tarihi ve turistik yerler ile bisiklet rotalari belirlenip hazırlanacak bir raporla ay sonuna doğru da Türkiye'ye tekrar geri dönülecek.

Bu gezi Kilis'ten başlayıp Kilis'te son bulacak. Bu nedenle iki bisikletimizle birlikte öngörülen tarihlerde İstanbul'dan Kilis'e ulaşmak durumundayız.

Yaptığımız araştırma sonucu bu güzergahta şirketiniz hizmet vermektedir. Şimdi sormak isterim bisikletlerin otobüse alınmasında sorun yaşar mıyız? Ek ücret alınıyor mu? Tercihimiz 19'da kalkan ekspres seferidir. Ekspres seferlerinizin farkı nedir? Otobüsleriniz Travego mudur?

Lütfen bilgi verirseniz memnun oluruz.

Saygılarla,
Mustafa Dorsay
[ b i s i k l e t l e ]



6 Mayıs 2011 tarihinde Çayırağası Vip Turizm tarafından facebook'a eklenen yazı bizi daha da mutlu etti. Tüm otobüs şirketlerine örnek olmasını diler, Çayırağası'na tekrar teşekkür ederiz.





İlginizi çekebilir Kamil Koç, Altur ile yazışma