21 Mart 2013

4 tekerin 2 tekere bakışı: Otomobil markalarının yeni bisikletleri

Audi Duo

Alman lüks araba markası Audi, yeni bisikleti Duo’yu Amerika’da tanıttı. Renovo Hardwood Bicycles işbirliği ile geliştirilen ve Audi logosu taşıyan bu sert ağaç bisikletin 3 ayrı modeli var: Duo City, Duo Sport ve Duo Road.

City ve Sport modeli 6.530 / 7.350 $, Road versiyonu ise 7.460 $’a satılmakta. Bu lüks bisikletler, bugüne dek, en yumuşak sürüşleri gerçekleştirmek üzere tasarlanmış. Ahşap malzeme, karbon ve metale oranla darbeleri daha iyi emmekte. Aynı zamanda bisikleti hızlı, dayanıklı ve uzun ömürlü kılmakta.

Audio Duo City modelinde, göbekten 8 vites Shimano-Nexus, 32 mm genişlikte patlama dirençli lastik, disk fren, sessiz - yağsız çalışan kayış zincir, LED ışık, çamurluk ve bagaj bulunuyor. Sport versiyonu ise göbekten 11 vites Shimano-Alfine, düşük gidon, disk fren, sessiz-yağsız çalışan kayış zincir ve 28 mm patlama dirençli lastiğe sahip. Road modeli ise ince teker, disk fren ve 20 vites Scram-Red donanımlı.

3 farklı kadro boyu olan bisikletler için 6 ila 8 haftalık bir bekleme süresi gerekiyor. Çünkü her şeyiyle el yapımı.

















Porsche Bike RS / S

Alman araba mühendislerini bisiklet işine yönlendirirseniz elde edeceğiniz sonuç bu olur: Porsche Bike RS (Race Sport).

7.500 $ fiyatına karşılık, Shimano XTR-20 vites, geliştirilmiş karbon kadro (S, M, L), Magura hidrolik disk fren, ergonomik elcik, karbon gidon-sele borusu, 29 inç teker (Crank Brothers jant) ve sadece 8,6 kg ağırlığında.

7005 alüminyum kadro (S, M, L) ve karbon maşa ile donatılan 11,8 kg ağırlığındaki Bike S modelde ise 29 inç teker (DT-Swiss jant), delinmeye dayanıklı ve ıslak zemin tırnaklı lastik, Magura hidrolik disk fren, bakım gerektirmeyen kayış zincir ve göbekten Shimano Alfine 11 vites bulunuyor. Fiyatı sadece 4.250 $.




































Kaynak AudiPorsche


İlginizi çekebilir 29 inçler geliyor