26 Ekim 2014

Dinozorlar Buluşması - 8

İstanbul, Türkiye (AjansTeker)  - 24 Ekim Cuma günü Dinozorlar bir araya geldiler, Kabataş Beltur’da. Sezonun ilk buluşması. Anlatılacak o kadar çok macera vardı ki. Geride bırakılan yaz boyunca yaşananlar, ileriye dönük planlar... Kumbaba-Uçmakdere, Yenişehir-Bursa-rampa, Selçuk’ta yaşanan sel, Hopa yolu-tüneller, 50 faktör güneş kremi, citybike, Çantaköy-Silivri, kalın teker, e-bisiklet, Şeytanbeyli, laiklik-demokrasi... uzayıp gidiyor. 3 saat boyunca durmadan konuşuldu, haritalar üzerinde rotalar belirlendi, kilometreler hesaplandı, eğimler ölçüldü.

Ortaköy’deki bisikletçilere uğrayıp e-bisikletleri incelemek ve bir sonraki toplantının tarih ve mekanını belirlemek üzere ayrılan Dinozorlar, Cumhuriyet Bayramı heyecanı içine girdiler bile.


(Soldan sağa) Levent Çalış (61), Haldun Güçlü (53), Mustafa Dorsay (63), Kamil Özyurt (59), Bülent Yamaner (65), Serhan Kumbasar (64), Fikret Kaplanoğlu (84)



(Soldan sağa) Lutfi Tekinşen (67), Mustafa Dorsay (63), Levent Çalış (61), Kamil Özyurt (59), Bülent Yamaner (65), Fikret Kaplanoğlu (84), Sarkis Ardıç (54), Hakkı Terzibaşıoğlu (83)



Fikret Albay’ın Türkiye rotası