16 Mayıs 2012

Rüyada bisiklet görmek


Rüyada bisiklet, sıkıntıdan sonra gelen ferahlık anlamındadır. Çok karışık bir sorunla karşılaşılacağı bazı yanlışlar yapılacağı ancak sonuçta sorunun aşılacağına işarettir. Bisiklete bindiğini gören kimse, kendi çabasıyla sorunların üstesinden gelecektir. Bir bisiklet alan kimse ise, bilerek sorumluluk yüklenecek ve bunun sayesinde işinde sivrilecektir.

 Yakında çok önemli bir karar almak zorunda kalacaksınız. Bisikletle yokuş yukarı çıkıyorsanız güzel günler sizi bekliyor demektir.

 Rüyasında bisiklet görmek, verdiği kararlar da daima yanılıp zarar ettiğine delalet eder. Bisikletle bir yere gittiğini görmek, yapacağı herhangi bir işte hayır olmadığına; üzerinde kendisi olmadığı halde bisikletinin gittiğini görmek, bir takım yalancı insanlarla işbirliği ettiğine; bir bisiklet satın aldığını görmek, sonunda zarar edeceği bir işe girmek istediğine işarettir. Bazıları diyor ki: Rüyada bisiklet görmek, o rüyayı görenin güç ve çetrefilli bir konuyla karşı karşıya geleceğine, ve o meselenin de ancak bir sürü hatalar yapıldıktan sonra düzeleceği anlamına gelir. Bisikletle yokuş yukarı çıkmak, rüyayı görenin evindeki ve iş hayatındaki güçlükleri nihayet yeneceğine işarettir. Bisikletle bayır aşağı inmek, mutlu geçen hayatın beklenmedik bir anda gelecek kötü haberlerle değişeceğine yorumlanır.

 Rüyada bisiklet sıkıntıyı izleyen rahatlıktır. Bisiklete bindiğini gören kimse, kendi gayretiyle sorunlarını çözümleyecektir. Bir bisiklet alan kimse ise, bilerek sorumluluk yüklenecek ve bunun sayesinde işinde sivrilecektir.








Bak sen, neler varmış da haberimiz yokmuş :))