5 Haziran 2015

İstanbul Seyahat / Kamil Koç


23-31 Mayıs tarihlerindeki [bisikletle]Türkiye:Tekirdağ-Çanakkale-İzmir turumuzda gidişte İstanbul Seyahat, dönüşte Kamil Koç şirketleri ile bisikletlerimizi taşıttık. Her iki şirket de bisikletlere karşı son derece saygılı ve ilgili davrandı. Ek ücret istemediler, kafamızı şişirmediler. Bu konuda kendilerine teşekkür eder, bundan sonraki gezilerimizde her zaman ilk tercih olacaklarını duyurmak isteriz.
İstanbul Seyahat

















From: yolcuiliskileri@kamilkoc.com.tr
Subject: Başvuru No:239843 - Teşekkür Hk.
Date: 2 Haziran 2015 15:28:10 GMT+3
To: mdorsay@gmail.com

Sayın MUSTAFA DORSAY ,

Öncelikle; seyahatlerinizde firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Tarafımız ile paylaşmış olduğunuz iletinize istinaden, seyahatinizi gerçekleştirdiğiniz seferimizde görevli personelimize teşekkür notunuzun iletileceğini belirtmek isteriz. Yolcularımızın bizlerle paylaşmış olduğu teşekkür notlarının çalışanlarımızın motivasyonunu artırdığına bizzat şahit olduğumuzu, bu nedenle bizler için önem taşıdığını da ayrıca belirtmek isteriz.

Bizler tüm yolcularımızın lehine, güvenli ve kaliteli hizmet verebilmek, firmamızı da kurumsal kimliğimize yakışır şekilde geleceğe sağlam adımlarla taşıyabilmek adına ne gerekiyorsa yaptığımızın ve yapacağımızın bilinmesini isteriz.

Yolcularımıza saygılı yaklaşımımızın, öncelikle sosyal bir sorumluluk olduğu inancı ve ülkemizin ilk otobüs firması olmamız dolayısıyla sektörde öncü olma sorumluluğunu taşıdığımıza ve bu yolda benimsediğimiz felsefenin sektörde faaliyet gösteren diğer firmalara da örnek teşkil edeceğine inanıyoruz.

Hassasiyetiniz için teşekkür eder, bir sonraki seyahatinizde birlikte olmayı temenni ederiz.

Saygılarımızla.



Kamil Koç Otobüsleri A.Ş.
Operasyon Destek & Denetim Birimi





From: Mustafa Dorsay
Subject: bisiklet-teşekkür
Date: 2 Haziran 2015 14:05:46 GMT+3
To: kamilkoc@kamilkoc.com.tr
Cc: KamilKoc Dergi



Kamil Koç
Müşteri İlişkileri Müdürlüğü


Sayın İlgili,

31 Mayıs 2015 tarihinde İzmir’den (20.00) İstanbul’a (Dudullu) şirketiniz otobüsüyle seyahat ettik. Gerek kaptan şoförünüz gerekse muavinin son derece nazik ve ilgili davranışlarına hayran kaldık. Beraberimizdeki bisikletlerin bagaja yerleştirilmeleri ve varış noktasında teslimleri için gösterdikleri özen övgüye değerdi.

Kamil Koç’a, bisiklet dostluğu için tüm bisikletçiler adına teşekkür etmek isteriz.


Saygılarla,

Mustafa Dorsay
İstanbul





From: Mustafa Dorsay
Subject: Re: bisiklet
Date: 2 Haziran 2015 13:53:09 GMT+3
To: info@istanbulseyahat.com.tr



İstanbul Seyahat
Müşteri İlişkileri Müdürlüğü


Sayın İlgili,

23 Mayıs 2015 tarihinde İstanbul’dan (08.00 Ataşehir) Tekirdağ’a şirketiniz otobüsüyle seyahat ettik. Gerek kaptan şoförünüz gerekse muavinin son derece nazik ve ilgili davranışlarına hayran kaldık. Beraberimizdeki bisikletlerin bagaja yerleştirilmeleri ve varış noktasında teslimleri için gösterdikleri özen övgüye değerdi.

İstanbul Seyahat’e, bisiklet dostluğu için tüm bisikletçiler adına teşekkür etmek isteriz.


Saygılarla,

Mustafa Dorsay
İstanbul






On 22 May 2015, at 08:25, Mustafa Dorsay wrote:

Teşekkürler. Cumartesi (yarın) İst-Tekirdağ 8.00 arabası 31-32 nolu koltuklardayız. Ataşehir’den bineceğiz. Umarız bizi başka arabaya aktarmazsınız. Gideceğimiz yere çok gecikiriz aksi halde. Sorun olursa ne yapmalıyız?

www.bisikletle.blogspot.com



On 21 May 2015, at 09:50, info@istanbulseyahat.com.tr wrote:

Merhabalar Mustafa Bey ;

Bisikletle alakalı bir sorun yok fakat o saatte ki araçta yolcu ve bagaj doluluk oranı fazla ise bir sonraki sefer saatinde yardımcı olabiliriz.


Saygılarımızla,


İSTANBUL SEYAHAT A.Ş.

ADRES : Büyük İst.Otogarı No: 67/68 B.paşa-İST.
TEL       : 0212 444 59 59
FAX      : 0212 658 26 40
E-MAIL: info@istanbulseyahat.com.tr
WEB     : www.istanbulseyahat.com.tr



From: Mustafa Dorsay [mailto:mdorsay@gmail.com]
Sent: Thursday, May 21, 2015 8:21 AM
To: info@istanbulseyahat.com.tr
Subject: Re: bisiklet

Cumartesi İstanbul-Tekirdağ otobüsüne binmek istiyoruz. Bisiklet konusunda yanıtınızı acilen bekliyoruz.





On 15 May 2015, at 16:49, Mustafa Dorsay wrote:



İstanbul Seyahat
Müşteri İlişkileri Müdürlüğü

İstanbul, 15.05.2015

Sayın İlgili,

Bisiklet turizmi yaygınlaşmaya başlayan bir turizm türüdür ve ekoturizm türleri arasında üst sıralarda yer almaktadır. Bütün dünyada hızla yayılan doğa turizmi anlayışına paralel olarak ülkemizde de bir hayli ilgi toplamaktadır.

Bu nedenle bizler, bisikletle grubu olarak farklı rotaları pedallamak, etkinliklere katılmak için başlangıç noktalarına (ve bitiş noktalarından) bisikletlerimizi ulaşım araçlarıyla taşımaktayız. Bunların başında karayolu taşımacılığı, otobüs şirketleri gelmekte.

Bugüne kadar farklı şirketlerle (Kamil Koç, Pamukkale, Metro, Çayırağası)  seyahat ettik ve bir sorun yaşamadık. Hatta Kamil Koç bu konuda başı çekmekte ve bisiklet dostu olduğunu sayfasında duyurmakta.

14 Mayıs Perşembe günü Trakya bisiklet turu dönüşümde Keşan’dan İstanbul’a saat 15.00 otobüsünüze bilet aldım. Alırken de otogarda bisikleti gösterdim ve taşınmasında sorun olmayacağı sözünü aldım. Ancak otobüs gelip (plaka no 34ER3555) bisikleti koymak istediğimde muavin Ali beyin şiddetli itirazıyla karşılaştım. Olmadık sebeplerle bisikleti alamayacağını söylüyordu. Kaptan şoför Mesut Kaynak’a durumu anlattım. O da farklı bir şey söylemedi ve beni zor durumda bıraktılar. Ortalık gerildi. Yandaki şirketi seçmediğime bin pişman oldum. Uzun tartışmalar sonrası bisiklet araca alındı ama gereksiz yaşanan gerginlik seyahatin tadını kaçırdı.

Size sormak isterim, şirketinizin bisiklet konusunda politikası nedir? Bisiklete otobüslerinizde yer var mı? Bu konuda sorunla karşılaştığımızda ne yapmamız lazım? Bisiklet dostluğunuzu internet sitenizde duyurmak istemez misiniz?

21 Mayıs başlayacak olan 10 günlük Marmara bisiklet turu nedeniyle İstanbul’dan Tekirdağ’ına 2 bisikleti taşımak ve dönüşü de Ayvalık’tan İstanbul’a yapmak durumundayız. Bu işlemi İstanbul Seyahat ile yaparsak sorun yaşar mıyız? Bu konuda kiminle muhatap olabiliriz?

İlginize teşekkür ederiz.

Saygılarla,

Mustafa Dorsay
İstanbul