9 Mart 2018

Bisiklet Fuarı, Unibike Expo 29 Mart’ta İstanbul’da Kapılarını Açıyor

Thor Grup bünyesinde bulunan spor organizasyon firması 78 Event, son yıllarda Marmara Gran Fondo gibi amatörler için bisiklet yarışları ile adını duyurmuştu. Bu yıl ise yine bünyesinde bulunan ve daha önce İstanbul Maratonu ve Spor Fuarı gibi önemli fuarları gerçekleştiren Thor Expo Fuarcılık ile şimdiye kadar yapılmış en güzel organizasyonlardan birine imza atmayı hedefliyor.

29 Mart 2018 günü gerçekleşecek Unibike Expo 2018 Bisiklet Fuarı, sektörde yer alan büyük markaların katılımı ile şimdiden tüm bisiklet severlerin dört gözle beklediği büyük bir organizasyon olacak.

Fuar alanı

Yenikapı Avrasya Gösteri ve Fuar Merkezi'nde 10.000 metrekare kapalı, 20.000 metrekare açık alanı ile toplam 30.000 metrekare üzerinde gerçekleşecek.

Organizatör Thor Expo yöneticilerinden Fırat Günay, açık alanda bisiklet ve aksesuarlarının satışının da gerçekleşeceğini belirtti. Fuar yerleşkesinin seçiminde birçok değişkeni değerlendirdiklerini, fuarı sadece üretici ve ithalatçı firmaların ürünlerini sergiledikleri geçmiş örneklerden daha farklı bir yapıda sunmayı projelendirdiklerinin altını çizdi.

Özel gösteriler

29 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında 4 gün sürecek olan fuarda, artistik bisiklet kadınlar kategorisinde iki kez dünya şampiyonluğu bulunan 23 yaşındaki Alman sporcu Viola Brand’da özel bir gösteri düzenleyecek. 
  
Ziyaretçileri bekleyen diğer aktivitelerin arasında ise daha çok Almanya'da düzenlenen dünyanın en büyük bisiklet fuarında görmeye alışık olduğumuz "Bisiklet Test" parkuru kurulacak.

Bisikletleri test edebilir ve satın alabilirsiniz

En sevdiğiniz markaların 2018 model bisikletlerini, kapalı alandaki stantlarda uzman ekiple inceleme şansı bulurken, dış alanda bisikletleri test etme imkanına da kavuşacaksınız. Satın almaya karar verdiğiniz modelleri ise fuara özel indirimli fiyatlardan satın alabileceksiniz. 29 Mart'ta fuara bisikletinizle gelmeseniz dahi eve bisikletle dönmeniz büyük olası. Eğer fuara bisikletinizle gelmek istiyorsanız fuar alanı girişinde bisikletlere özel bir park alanı hizmetinize sunulacak. Ancak bisikletlerinizi kilitlemek için yanınızda kilit getirmeyi unutmayın.

Gran Fondo İstanbul

Bisiklet Fuarı Unibike Expo 2018, 1 Nisan tarihinde ise finalini Gran Fondo İstanbul ile yapıyor. Sınırlı sayıda katılımcıya açık olacak olan yarış fuar alanında başlayıp yine fuar alanında bitecek şekilde planlanıyor. Gran Fondo İstanbul için ön kayıtlar online olarak yapılacak olup asıl kayıtlar ise fuar alanında gerçekleşecektir. Detaylar önümüzdeki günlerde fuar web sitesinde yayınlanacak.

Ülkemizde bisiklet kullanımının gelişmesi, bugüne kadar atıl kalan potansiyelin kullanımı için fırsat yaratmaya devam ediyor. Ülkemizde bisiklet yolları, amatör yarışlar ve uluslararası organizasyonların sayısı her yıl artmaya devam ederken, bir başka eksiğimiz olan bisiklet fuarına da böylece kavuşmuş olacağız.


Katkıları için Gülsevil’e teşekkürler.



!5.03.2018 tarihinde gelen yanıt

From: info@78event.ist
Subject: Re: Unibike
Date: 15 March 2018 15:45:58 GMT+3
To: "[ b i s i k l e t l e ]"

Merhaba

www.unibikeexpo.com üzerinden online kayıt gerçekleştirip ,
fuar girişinde gişelerden biletinizi alabilirsiniz

İyi çalışmalar dilerim,


14.03.2018, 16:33, "[ b i s i k l e t l e ]" :

Sayın İlgili,

Unibike Bisiklet Fuarı’na giriş için davetiye nasıl temin edebiliriz?

Teşekkürler.

Saygılarla,

Mustafa Dorsay
bisikletle.net