4 Haziran 2015

DSİ

6-14 Mayıs tarihlerindeki [bisikletle]Türkiye:Trakya turunda konaklamayı farklı kurumlarda gerçekleştirdim. Devlet Su İşleri bunlardan biri. Gerek hizmet anlayışı ve olanakları, gerekse bazı bölgelerde tek seçenek olmaları açısından çok önemli. Kurumsal yapısı, denetim ve hizmet kalitesi her zaman övgüye değer DSİ'nin, bizim için ön sıralarda yer aldığını duyurmak isteriz.
Edirne DSİ
















From: DSİ XI.Bölge Müdürlüğü
Subject: YNT: bisiklet
Date: 5 Haziran 2015 09:53:41 GMT+3
To: Mustafa Dorsay

Sayın Mustafa DORSAY;

Öncelikle Kurumumuza göstermiş olduğunuz ilgi adına teşekkür ederiz.  Devlet Su İşleri olarak görev yapan tüm birimlerimiz hizmet kalitesini daha yukarı taşıma prensibiyle çalışmalarını sürdürmeye özen göstermektedir.  Kurumumuzca gerçekleştirilen hizmetlerde denetim ve şikayet mekanizması aktif olarak çalışmakta olup hizmet alanların görüşleri hizmet kalitesini daha da artırmamızda yardımcı olmaktadır. Söz konusu şikayetinizle ilgili İdaremizce gerekli incelemeler gerçekleştirilmiştir. Görevli personelimizin tecrübe ve oryantasyon eksikliğinden dolayı  yanlış anlaşılmaya dayalı iletişim kopukluğuyla karşı karşıya kalmış olduğunuz görülmüş ve ilgili üst yöneticiye  bilgi verilerek bahsi geçen kusurlar düzeltilmiştir. Kurumumuzda yeniden sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız.

DSİ 11.Bölge Müdürlüğü EDİRNE

________________________________


Kimden: Mustafa Dorsay [mdorsay@gmail.com]
Gönderildi: 04 Haziran 2015 Perşembe 13:49
Kime: DSİ XI.Bölge Müdürlüğü
Konu: Re: bisiklet

Sizden bir yanıt gelmedi. Elinize geçmedi düşüncesiyle tekrar yolluyorum. Konuya ilişkin bir açıklama rica ediyorum.



On 15 May 2015, at 17:37, Mustafa Dorsay > wrote:

DSİ Edirne Bölge Müdürlüğü


İstanbul, 15.05.2015

Sayın
Adil Sabancı
Bölge Müdürü

6-14 Mayıs tarihleri arasında İstanbul-Edirne-Keşan üçgenini içine alan bir Trakya bisiklet turuna çıktım. Bu tur sırasında gecelemek için misafirhanelerinizden faydalandım. Lüleburgaz, Edirne ve İpsala’da kaldım.

Edirne misafirhanenizde (10 Mayıs Pazar günü), diğerlerinde olmayan, anlam veremediğim bir muamele ile karşılaştım. Resepsiyondaki memura bisikletimi koyabilecek kapalı bir mekan sorduğumda “yassah” dedi. Nasıl yani? Koyamazsınız, dışarıda tutmanız gerekiyor dedi. Bu araba değil ki, bisiklet. Üzerinde GPS cihazı, kamera ve pek çok aksesuar takılı. Bunlarla açıkta duramaz. Gecenin rutubeti, günün güneşi bunlara da, bisiklete de zarar verir. Merdiven altı bile olsa kapalı bir yere ihtiyacım var. Kendisi 1 yıldır çalışıyormuş, böyle bir durumla karşılaşmamış. 20 yıldır çalışan başka bir memuru telefonla aradı ve o kişi de müdüre sormuş ve izin verilmediğini söylemiş. Peki o zaman bana müdürü bağlayın bizzat kendisiyle konuşayım isteği karşılıksız kaldı. Uzun tartışmalar sonrası bisiklete kapalı bir yer gösterdiler.

Size sormak isterim. Bu uygulama neden farklılıklar göstermekte?  Bisiklet için merdiven altı da olsa bir yer gösterilmesine neden izin verilmez? Bisikletli gezginler olarak bizler kamu kurumlarının misafirhanelerinden faydalanmaktayız. Öğretmenevi olsun, DSİ olsun, Orman Müdürlüğü olsun, tümünde kalmaktayız. Hiç biri bisikleti sokakta bırakmadı.

Bu farklı muameleler karşısında nasıl hareket etmeliyiz? Konuya ilişkin açıklayıcı bir bilgi verirseniz memnun oluruz.

Saygılarla,

Mustafa Dorsay
İstanbul