19 Temmuz 2017

Turİstanbul


İBB, 10 Eylül 2017 tarihinde Turİstanbul adıyla Kıtalararası Bisiklet Yarışı düzenlemekte.














Yarışa ilişkin açıklama:

İstanbul halkına sporu sevdirmek, spor kültürü ve ahlakını yaymak amacıyla 13 yılda spora 3 milyar TL’yi aşkın yatırım yapan, yüzlerce ulusal ve uluslararası organizasyona imza atan İstanbul Büyükşehir Belediyesi yine ilklere sahne olacak bir organizasyonu daha hayata geçiriyor.

İstanbul halkına bisikleti sevdirmek ve bisiklet severleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak teşvik etmek amacıyla Türkiye Bisiklet Federasyonu işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek TURİSTANBUL Bisiklet Festivali 10 Eylül 2017 tarihinde bisiklet severlerle buluşacak.

İstanbul Beykoz Riva’dan start alacak festival, yarışçılar için 70 km, bisiklet gezisine katılacak sporcular için 20 km’lik parkurda düzenlenecek.

İstanbul’un 3. Köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü festivalde ilklere ev sahipliği yapacak. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde gerçekleştirilecek ilk spor organizasyonu olma unvanına da sahip olacak festival, Sarıyer Marmaracık Tabiat parkında bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilecek Gençlik Kampı’nda sona erecek. Türkiye’nin en büyük bisiklet festivali olma unvanına sahip olması beklenen ‘TURİSTANBUL’a yaklaşık 5 bin bisikletlinin katılımı bekleniyor.

Son kayıt tarihi: 18 Ağustos 2017


Daha fazla bilgi için Turİstanbul


Bilgilendirme için Serhan’a teşekkürler.


İlginizi çekebilir Gaadi İç Lastik, Fikri Çerçiler